article image Shownieuws

Yvonne Coldeweijer stopt met 'juicen' voor groot publiek, Instagramaccount verliest tienduizenden volgers

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 26/04 19:30

Vanaf nu gaat ze alleen verder met haar 'exclusieve kleine club mensen' die voor 8,95 euro een abonnement kunnen nemen voor 'leipe juice'

Yvonne Coldeweijer gaat niet meer verder met haar juicekanaal. Ze gaat vanaf nu alleen nog maar een kleine, exclusieve club mensen van roddels voorzien als ze een abonnement op haar nemen voor 8,95 euro per maand. 

Coldeweijer sprak donderdagavond in een video op Instagram over de "speciale juice-memberclub" die zij gaat oprichten. "Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar. Maar vanaf nu ga ik alleen verder met mijn exclusieve kleine club mensen."

Het nieuws zet kwaad bloed bij haar volgers, die haar Instagramaccount Life of Yvonne nu massaal ontvolgen. Voor de aankondiging van het nieuws had ze zo'n 842.000 volgers, maar dat aantal is na vrijdagmiddag gedaald tot 785.000. 

Coldeweijer verandert haar huidige Instagramaccount in een privéaccount. "Ik heb gemerkt dat veel mensen het leuk vinden om te zien wat ik doe met mijn leven. Mocht je dat leuk vinden, blijf mij dan ook zeker volgen", aldus Coldeweijer.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties