article image Shownieuws

Zendaya verschijnt in opvallende outfit op première van Dune: Part Two

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 16/02 11:30

De actrice weet zichzelf weer eens te overtreffen

Actrice Zendaya weet niet zelden de aandacht op zichzelf te vestigen dankzij haar opvallende outfits tijdens premières, gala's en andere rode loperevenementen. Ook tijdens de première van Dune: Part Two weet ze de mensheid weer te verrassen.

Tijdens de première in Londen verscheen de 27-jarige actrice in een creatie van ontwerper Thierry Mugler. Het gaat om een design uit 1995 dat tijdens een haute couture-show te zien was. De creatie heet Woman of Steel en reisde de wereld over tijdens de tentoonstelling van Mugler's meest unieke werken.

Nu draagt Zendaya de outfit tijdens de première. Een passender keuze is bijna niet te bedenken: Dune is een scifi-film en daar past zeker een scifi-outfit bij.

Het is niet de eerste keer dat Zendaya een passende outfit kiest voor een première. Zo was ze te zien in The Greatest Showman en koos ze tijdens de première voor een jurk waarvan het design is gebaseerd op de klassieke outfit van een circusdirecteur.

Ook tijdens de première van Spider-Man, waarin ze Peter Parker's vriendin Michelle speelt, kwam ze in een passende outfit de rode loper op.

Toen Zendaya een uitnodiging kreeg voor de première van Quentin Tarantino's western The Hatefull Eight, besloot ze ook in thema te komen.

Tijdens andere evenementen kiest ze niet zelden voor een opvallende outfit. Zo ging ze tijdens het Met Gala in New York verkleed als Cinderella, inclusief fee die haar jurk tot een spectaculaire prinsessenjurk omtoverde.

In 2022 stal de actrice in Parijs de show tijdens Ballon d'Or. Ze kwam aan in een ogenschijnlijk simpele zwarte jurk. De achterkant van de jurk was echter een grote verrassing voor het publiek.

Het tweede deel van de blockbuster Dune is vanaf 29 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties