article image Shownieuws

Zien: eerste beelden van serie PATTY over Patty Brard

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 26/01 09:15

Nederlandse diva krijgt eigen serie op Videoland

Vergeet The Crown, One Love en Elvis: er komt iets veel beters aan. Niemand minder dan diva van eigen bodem Patty Brard krijgt haar eigen serie. Dit keer geen realityserie maar een échte serie gebaseerd op haar leven. Videoland, waar de serie te zien zal zijn, deelt de eerste beelden.

De 68-jarige Patty Brard heeft tot nu toe een bewogen leven achter de rug. Reden voor regisseuse Will Koopman (Gooische Vrouwen, Oogappels) om een serie te maken over de zangeres, presentatrice en tv-persoonlijkheid. Koopman neemt de kijker meer in de hoogte- én dieptepunten van Brards carrière.

"PATTY gaat over vallen en opstaan", zegt regisseur Will Koopman tegen RTL Nieuws. "Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor."

Holly Mae Brood speelt in de serie de jonge versie van Brard. Eva van de Wijdeven is te zien als de oudere Patty. Daarnaast zijn Julia Lammerts en Teunie de Brouwer als José en Marga van Luv' te zien, de meidengroep waar ook Patty in zong. Jim Bakkum is ex-man nummer 3: René Muthert. De twee trouwden in 1999 in Las Vegas en waren samen in een realityserie te zien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties