article image Sport © ANP

Geblesseerde Ajax-doelman Rulli tot na de winter uit de running

Auteur
Auteur: Marijn Joop
Datum: 14/08 14:33

Opnieuw een doelman-domper voor de Amsterdammers

Een dramatische seizoenstart voor Ajax-keeper, Gerónimo Rulli. De club moet het tot na de winterstop zonder de eerste doelman stellen. Rulli raakte zaterdag tijdens de openingswedstrijd van Ajax tegen Heracles zwaar geblesseerd. 

De Amsterdammers wonnen dit weekend in eigen huis met 4-1 van de Almeloërs, maar verloren daarbij de 31-jarige doelman. Bij een ongelukkige botsing met spits Jizz Hornkamp liep Rulli een ernstige blessure op aan zijn rechterschouder. De keeper moest met een brancard van het veld worden gehaald.

Tweede keeper-klap

Hij werd in het duel van dit weekend vervangen door de 23-jarige Jay Gorter, die deze zomer nog op zoek was naar een nieuwe club. Voor Gorter lijkt er nu geen reden meer tot vertrek. Daarvoor zal Gorter wel moeten concurreren met de nieuwe aanwinst Diant Ramaj. Die stapte deze transferperiode over van Eintracht Frankfurt naar Ajax. 


In de voorbereiding op dit seizoen kreeg de club al de eerste keeper-klap. Remko Pasveer (39) raakte geblesseerd tijdens een training en is voorlopig ook uit de running. Op dit moment speelt het eerste van de Amsterdammers een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, daarbij staat Ramaj onder de lat.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen