article image Sport

Koeman maakt voorselectie Oranje bekend: deze dertig gezichten gaan we zien

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 01/03 13:30

Wijnaldum en Zirkzee in de selectie

Het is eindelijk bekend wie in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de komende interlandperiode zitten. Dertig namen zijn door bondscoach Ronald Koeman bekend gemaakt. Onder andere Georginio Wijnaldum, Joshua Zirkzee, Quinten Timber en Marco Bizot zitten in de selectie.

Voor Timber (Feyenoord) en Zirkzee (Bologna) is het hun eerste keer in de voorselectie. Wijnaldum en Bizot waren al eerder op het speelveld van Oranje te zien. Memphis Depay komt na afwezigheid weer terug, meldt Voetbal Primeur.

Alle namen in de voorselectie zijn: Marco Bizot, Mark Flekken, Bart Verbruggen, Nick Olij, Nathan Aké, Daley Blind, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Matthijs de Ligt, Micky van de Ven, Stefan de Vrij, Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Tijjani Reijnders, Marten de Roon, Jerdy Schouten, Quinten Timber, Joey Veerman, Mats Wieffer, Georginio Wijnaldum, Brian Brobbey, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Xavi Simons, Joshua Zirkzee en Wout Weghorst.
In maart speelt het elftal onder andere tegen Schotland en Duitsland. Het zijn voorbereidende wedstrijden op het EK, dat op 14 juni begint.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties