article image Sport

Kritiek op Ajax-trainer Steijn na tripje Ibiza in interlandweekend

Auteur
Auteur: Rowan Geleijnse
Datum: 17/10 15:30

Trainer nu nog meer onder vuur

Maurice Steijn heeft het afgelopen weekend hebben doorgebracht op Ibiza. De Ajax-trainer, die de zaakjes in Amsterdam week na week niet op orde lijkt te krijgen, krijgt daarom veel kritiek. Afgelopen weekend lag de Eredivisie stil vanwege interlands. Dat hij er dan even tussenuit piept, is volgens Ajax-watcher Mike Verweij geen schande. "Wie zegt mij dat hij daar niet elke avond beelden van FC Utrecht aan het bestuderen is? Ik vind dat er echt een veel te groot punt van wordt gemaakt", aldus Verweij in Telegraaf-podcast Kick-off.

Steijn had naar eigen zeggen te weinig spelers over om een oefenduel te spelen. De trainer heeft een woning op het Spaanse eiland. Volgens Mike Verweij is het niet een ideaal moment om naar Ibiza te gaan.  "Heel veel mensen vallen erover en voor de beeldvorming is het inderdaad onverstandig om daar te zitten", aldus de Ajax-watcher. "Aan de andere kant geven heel veel clubs hun spelers en staf drie of vier dagen vrij. Als je altijd naar Ibiza gaat, dan vind ik dat het moet kunnen om nu ook te gaan."

Ajax staat op het moment op plek 16 in de ranglijst. De club heeft weliswaar twee wedstrijden minder gespeeld, het gaat alles behalve goed bij de club. Volgens Valentijn Driessen is er zelfs al een opvolger voor de Haagse trainer benaderd.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen