article image Sport © ANP

'Saoedische club wil Overmars en Van Bommel'

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 09/09 12:00

Zitten nu nog bij Royal Antwerp FC

De Saoedische voetbalcompetitie wordt mogelijk verrijkt met nóg meer grote namen. Nadat eerder Ronaldo, Neymar, Wijnaldum en een boel andere vedettes werden ingevlogen door de zandbakcompetitie, aast club Al Shabab nu op de Nederlanders Marc Overmars en Mark van Bommel. De twee, die nu nog technisch directeur en trainer bij Royal Antwerp FC zijn, zou een lucratieve stap zijn aangeboden.

Overmars trad aan bij Antwerp nadat hij twee maanden eerder werd ontslagen bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag naar vrouwelijke werknemers. Hij zou de vrouwen regelmatig 'dickpics' hebben gestuurd. Van vrouwelijke collega's zou Overmars in Saoedi-Arabië vermoedelijk een stuk minder last hebben.

Van Bommel en Overmars zijn een succesduo in België. Met de koninklijken werden ze afgelopen seizoen kampioen van de Jupiler Pro League. Dit jaar wonnen ze de Belgische supercup. De club heeft zich inmiddels ook geplaatst voor de Champions League. Of Van Bommel en Overmars daadwerkelijk de overstap maken, is onzeker. Onlangs verlengde Van Bommel nog zijn contract in België. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties