article image Tech

Verken de toekomst met de nieuwste Apple-lancering: de Vision Pro 2

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 04/02 14:00

Deze VR-revolutie gaat in de Verenigde Staten al verder dan alleen de huiskamer

Apple heeft deze week zijn nieuwste product onthuld: de Apple Vision Pro 2. Dit revolutionaire virtual reality-apparaat belooft de manier waarop we de wereld ervaren volledig te veranderen. Deze VR bril van Apple heeft social media al veroverd met recensies en hoe het al in het dagelijks leven terug te zien is.

In Amerika worden de VR sets al op straat én in het openbaar vervoer gezien, wat bizarre beelden opelevert.

Indrukwekkende specificaties

De Apple Vision Pro 2 wordt geleverd met indrukwekkende specificaties, waaronder een ultrahoge resolutie van 8K voor verbluffende beeldkwaliteit en een vloeiende 120Hz-verversingssnelheid voor een naadloze ervaring. Het heeft ook geavanceerde bewegingssensoren en een nauwkeurige positioneringstechnologie om een realistische en meeslepende ervaring te bieden. Het VR apparaat laat gebruikers zich onderdompelen in virtuele werelden zoals nooit tevoren. Of het nu gaat om het verkennen van exotische bestemmingen, het bijwonen van liveconcerten of het deelnemen aan epische games, de mogelijkheden zijn eindeloos. De gebruikersinterface is intuïtief en eenvoudig te bedienen, waardoor zowel beginners als ervaren VR-gebruikers er moeiteloos mee aan de slag kunnen.

Influencer KevinO'Conner laat zien hoe je meerdere live sport streams tegelijk kan bekijken met de Apple Vision Pro 2:

Tim Cook, CEO van Apple, verklaarde tijdens de presentatie: "Met de Apple VR brengen we de toekomst naar het heden. We willen mensen de mogelijkheid bieden om de wereld op een geheel nieuwe manier te ervaren, en we zijn verheugd om te zien hoe onze gebruikers hun verbeeldingskracht de vrije loop laten met dit geweldige apparaat." De Apple Vision Pro 2 is momenteel alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten voor €3.499

@Mattykay laat op zijn Tiktok kanaal zien waarvan hij onder de indruk is bij de Apple Vision Pro 2: 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties