article image Radio & TV

Geniet van de vrijdagavond met het nieuwe nummer van The Rolling Stones!

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 08/09 21:00

De Rolling Stones laten al hun woede los hun nieuwe single Angry

De legendarische rockband, The Rolling Stones, heeft hun langverwachte single Angry uitgebracht, die deel zal uitmaken van hun aankomende album Hackney Diamonds, dat gepland staat voor release op 20 oktober.

Hackney Diamonds markeert het eerste studioalbum van de band sinds A Bigger Bang uit 2005, en de opwinding is voelbaar in de lucht. Tijdens een recente YouTube-livestream met de beroemde Tonight Show-presentator Jimmy Fallon, presenteerden de bandleden trots hun nieuwe single. Mick Jagger voegde een humoristische noot toe aan het gesprek met Fallon: 

"We overwogen aanvankelijk om boosheid een centraal thema in al onze nummers te maken, maar daar zijn we toch van afgestapt." 

Jagger benadrukte ook de oprechte betrokkenheid van de band bij het nieuwe album: 

"We zouden dit album echt niet uitbrengen als we er niet volledig achter stonden. We hopen dat de luisteraars er net zo van kunnen genieten als wij."
De nieuwe muziekvideo Angry van de Rolling Stones evenals het interview met Jimmy Fallon kun je hieronder bekijken op YouTube. Deze krachtige single belooft een opwindende voorproefje te zijn van wat we kunnen verwachten van het langverwachte album Hackney Diamonds. Het nummer heeft na twee dagen op YouTube al 11 miljoen views!

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties