article image Radio & TV

René en Johan gaan los over Petri uit B&B Vol Liefde: "echt een vervelend wijf"

Auteur
Auteur: Arjan
Datum: 25/08 12:31

"Heb hartstikke te doen met die man"

Petri, de (eigenaardige) eigenaresse van een B&B in Frankrijk, heeft een tumultueuze tijd achter de rug in het programma "B&B Vol Liefde". Haar interacties met Thomas, één van de bezoekers, hebben voor veel opschudding gezorgd onder de kijkers.

Het begon allemaal veelbelovend. Thomas, die een bezoek bracht aan de B&B, leek in eerste instantie een goede match voor Petri. Maar al snel bleek dat de twee totaal verschillende verwachtingen hadden van hun tijd samen. Petri, die waarde hecht aan diepgaande gesprekken en inhoudelijke interacties, voelde zich gefrustreerd door Thomas' gebrek aan initiatief in hun gesprekken. 

De spanningen tussen het duo werden alleen maar groter. Tijdens het bereiden van de lunch, bijvoorbeeld, stelde Thomas vragen die Petri als oppervlakkig en irrelevant beschouwde. Hun gesprekken leken meer op die tussen een werkgever en werknemer dan tussen twee mensen die op zoek waren naar liefde.

Uiteindelijk kwam het tot een breekpunt toen Petri besloot dat hun geplande uitje naar de markt niet door zou gaan. Ze voelde dat het geforceerd zou zijn en dat het beter was om hun tijd samen te beëindigen. Thomas was het daarmee eens, hoewel hij het jammer vond dat hun avontuur op deze manier eindigde. Het avontuur eindigde voor Petri zoals het begon: alleen. 

Johan en René hebben er uiteraard ook een mening over

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties