article image Virals

Poedelnaakte prinses in Playboy te zien

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 09/02 08:47

Goede verhalen hebben ze toch altijd

Xenia Gabriela Florence Sophie Iris, Prinses van Saksen, Hertogin van Saksen doet iets dat we tot nu toe nog nooit van hoogheden hebben gezien: ze is naakt in de Playboy te bewonderen. Naar eigen zeggen is het een eer om als eerste prinses ooit in de Playboy te staan.

Volgens de prinses wordt er veel van je verwacht als je met blauw bloed wordt geboren. "Ze verwachten dat je in een prinsessenjurk een ruimte binnenkomt", zegt ze in een begeleidende video waarin al veel wordt weggegeven. "Ik wil mezelf van een totaal nieuwe kant laten zien en dat is naakt."

De Duitse die geen koninklijke taken uitvoert laat weten nu al trots te zijn op de foto's. "Ik geloof dat het hele mooie beelden worden."

Xenia Gabriela Florence Sophie Iris is niet vies van een beetje publiciteit. Bij onze oosterburen is ze vooral bekend als mediapersoonlijkheid en zangeres. Ze deelt haar levensstijl gretig op sociale media en doet met enige regelmaat mee aan realityshows. Benieuwd hoe de foto's zijn geworden? De prinsessen-Playboy ligt nu in de Duitse schappen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties