article image Virals

Video: Dronken Australiër klampt zich 400 kilometer lang vast onder vrachtwagen

Auteur
Datum: 22/11 14:40

Vier uur lang vast op amper halve meter van de grond

Een dronken Australiër had geen zin om zijn portemonnee te trekken voor de taxi, en dus besloot hij zich stiekem vast te klampen aan het onderstel van een vrachtwagen voor een gratis ritje. Wat hij niet wist, was dat de truck zonder geplande tussenstop onderweg was naar een andere deelstaat. Uiteindelijk hing de man zo’n 400 kilometer lang vast in dezelfde positie, op amper een halve meter van de grond.

De 43-jarige man moet naar Coffs Harbour, maar eindigde in de kuststad Gold Coast, in de deelstaat New South Wales. Hij was er naar eigen zeggen van uitgegaan dat hij bij een rood verkeerslicht wel van de vrachtwagen zou kunnen springen. Maar wat bleek: de vrachtwagenchauffeur had overal groen en kon dus zonder stop doorrijden.

Na vier uur kwam de vrachtwagen tot stilstand en kon de dronkenlap het onderstel loslaten. Opgetrommelde politieagenten gaven de man een boete van 288 Australische dollar (173 euro). De man is naar het station van Coomera gebracht waar hij de trein terug kon nemen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen