article image Weer & verkeer © NieuwNieuws

Code geel om wind en regen maakt later vandaag plaats voor zon

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 26/01 08:30

Het weer weet het ook allemaal even niet meer

Slecht nieuws voor wie straks naar buiten moet: opnieuw heeft het KNMI code geel afgegeven. Dit keer vanwege zware windstoten die worden verwacht. Ook valt er heel wat regen. Beter nieuws voor wie nog even binnen kan blijven: vanmiddag wordt er een zonnetje verwacht.

De buien met windstoten die we vanochtend kunnen verwachten, trekken vanuit het westen over het hele land naar het oosten. Volgens WeerOnline kunnen we een onstuimige ochtend verwachten. Koud is het niet: het wordt een graad of tien. De wind is flink: plaatselijk worden er windstoten met 90 km/uur verwacht.

Vanmiddag klaart het op. De buien trekken weg en ook de wind neemt af. Het wordt met 6 tot 8 graden iets koeler maar wel met een lekker zonnetje. Vannacht kan het lokaal vriezen, maar gemiddeld ligt de temperatuur tussen de 2 en 4 graden.

Morgen wordt een aangename winterdag die koud begint maar al vrij snel opwarmt tot 6 tot 8 graden. Het blijft droog en het wordt zonnig. Zondag blijft het droog maar is er hier en daar wel wat bewolking.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties