article image Weer & verkeer

De herfst is begonnen: dit wordt het weer komend weekend

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 01/09 09:00

Het is ehm... Echt herfst

De meteorologische herfst is vandaag officieel begonnen. Het seizoen begint vandaag met veel nattigheid. Wel wordt het dit weekend aangenaam met temperaturen tussen de 21 en 25 graden. Daar kunnen we ondanks wat buien zeker van genieten.

Vandaag begint het vooral bewolkt en kunnen er in het zuiden wat buien vallen, met lokaal zelfs kans op onweer. De buien trekken naar het noorden, waardoor er op meer plekken regen kan vallen. Het noorden en noordoosten van ons land blijven gespaard: daar kan zelfs nog een zonnetje doorbreken vandaag. Ook in de middag vallen er hier en daar wat buien, net als vanavond.

Morgen begint de dag met (dichte) mist, maar die lost snel op en dan is er ruimte voor de zon. Dat kan gepaard gaan met een enkel buitje. De temperaturen stijgen tot 22 graden met uitschieters naar de 24. Het blijft droog, in de avond koelt het af naar 9 tot 15 graden. Zondag wordt redelijk hetzelfde als zaterdag. Hier en daar verschijnen wat wolken, maar de temperatuur blijft aangenaam, meldt WeerOnline.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties