article image Weer & verkeer

Na weken veel regen vandaag eindelijk zonneschijn

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 11/08 11:15

Zomerweer op komst!

Na eindeloos veel regen lijkt het eindelijk weer een beetje op te klaren. Vandaag kunnen we zelfs een heuse zomerse dag verwachten. Het kwik loopt op tussen de 25 tot 28 graden. Helaas is het zomerse weer van korte duur.

Vanochtend klaart het op en verschijnt de zon op steeds meer plekken. Volgens WeerOnline kunnen we zo ongeveer overal een strakblauwe lucht verwachten. De temperatuur stijgt snel naar boven de 20 graden. Vanmiddag verspreiden de stapelwolken die eind van de ochtend ontstaan over het hele land, al piept de zon er geregeld tussendoor.

Goed nieuws voor wie wel toe is aan warmte: aan de kust wordt het zo'n 25 graden, in de rest van het land rond de 28 en kan het in Limburg zelfs nog een graadje warmer worden. Vanavond neemt de bewolking toe en kan er een fikse bui vallen. In het oosten kan het ook wat onweren. Het blijft tussen de 16 en 19 graden.

Morgenochtend blijft het regenen, richting het begin van de middag moet het overal wel een beetje droog zijn. Het wordt tussen de 21 en 24 graden. Zondag kan het lokaal gaan regenen maar op de meeste plekken blijft het droog en wordt het tussen de 20 en 24 graden.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties