article image Weer & verkeer

Regenachtige herfstweek op komst

Auteur
Datum: 14/09 09:15

Temperaturen mogelijk onder de 20 graden

Geniet dit weekend nog maar even van de zomerse temperaturen, want na een zonnig weekend lijkt er toch echt een wisselvallige herfstweek aan te komen. In de kustgebieden wordt veel regen verwacht.

Zonnig weekend 

Op vrijdag klimmen de temperaturen tot 25 graden, de zuidoostenwind neemt die dag toe en brengt warme lucht met zich mee. Het wordt opnieuw een zonnige dag met slecht een paar stapelwolken. Voor zaterdag worden ook zomerse temperaturen verwacht. Het blijf droog en wordt tussen de 25 en 26 graden.

Wisselvallig 

Zondag begint de dag zonnig, maar later op de dag trekt de oostenwind langzaam aan. In het zuiden ontstaat er in de avond kans op een regen- of onweersbuien.

Vanaf maandag is het over met het zomerse weer: de paraplu kan weer uit de kast. Vooral in de kustgebieden wordt veel regen verwacht. Dat komt volgens Weer.nl door het warme zeewater. Ook is er kans op onweer bij buien en een toenemende zuidwestenwind. De temperaturen dalen naar 19 tot 23 graden, en in sommige voorspellingen zelfs onder de 20 graden.

De herfst is in aantocht.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties