article image Weer & verkeer

Zacht weer vandaag, maar mét kans op wat regen

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 16/02 08:30

Uw weerbericht voor vandaag

Het is pas half februari maar de lente lijkt zich al voorzichtig te laten zien. Ook vandaag is er weer een dag met zacht weer op komst. Al kan er daarbij wel een druppeltje regen vallen. 

Vanochtend is het niet koud: het kan lokaal tot 14 graden worden. Op hier en daar een buitje blijft het droog en kunnen we zelfs een zonnetje verwachten, meldt Weeronline. Tegen het eind van de ochtend gaat het op veel plekken regenen, maar het klaart in de middag weer op. Wel blijft het op de meeste plekken bewolkt.

Vanavond blijft het op de meeste plekken droog en het koelt af naar 5 tot 8 graden. Morgen zet het lenteachtige weer door en is het op hier en daar een kleine bui na droog. Het wordt tussen de 9 en 12 graden. In het noorden van het land breekt de zon zelfs door. De rest moet het doen met bewolking.

Zondag is het alweer gedaan met de pret: de dag begint droog maar daarna komt er heel veel regen aan. Er kan tussen de 10 en 20 mm regen vallen. Echt koud is het met tussen de 10 en 12 graden niet. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties