Personen/Rico Verhoeven

Personen/Rico Verhoeven

Artikelen gerelateerd aan: Rico Verhoeven

Shownieuws

Video: zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

Kickbokser Rico Verhoeven is een nieuwe uitdaging aangegaan. Dit keer stapte hij niet in de boksring, maar besloot hij ruim 3,5 dag niks te eten.... Kickbokser Rico Verhoeven is een nieuwe uitdaging aangegaan. Dit keer stapte hij niet in de boksring, maar besloot hij ruim 3,5 dag niks te eten. Op Instagram laat de wereldkampioen kickboksen zien wat het met zijn lichaam doet.

Politiek

Rico Verhoeven heeft spijt van video met Dilan Yesilgöz

Rico Verhoeven heeft spijt van zijn medewerking aan een video met VVD-leider Diland Yesilgöz. Bij Beau zegt de kickbokser dat hij veel negatieve... Rico Verhoeven heeft spijt van zijn medewerking aan een video met VVD-leider Diland Yesilgöz. Bij Beau zegt de kickbokser dat hij veel negatieve reacties krijgt. "Mensen zeggen 'jij bent pro-VVD'", aldus Verhoeven. Volgens de wereldkampioen was het niet de bedoeling een VVD-spotje te maken, maar ging het hem om de boodschap van NOC-NSF.

Shownieuws

Maxim Hartman over Rico Verhoeven: 'Gewoon geen alfa. Rico is gewoon een bitch'

Mediahooligan Maxim Hartman deinst voor niemand terug, zelfs niet voor de wereldkampioen kickboksen in de zwaarste gewichtsklasse. In de podcast... Mediahooligan Maxim Hartman deinst voor niemand terug, zelfs niet voor de wereldkampioen kickboksen in de zwaarste gewichtsklasse. In de podcast 'Wat Een Week' behandelt Maxim samen met René van Leeuwen de vorm van Rico Verhoeven. De topsporter wordt volgens Hartman veel te zwaar. Maxim maakt het erg bont. "Rico is gewoon mijn bitch."

Personen