article image Algemeen

Enig: 3-jarige peuter pakt midden in de nacht alle kerstcadeaus uit

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 27/12 15:40

Ouders treffen onder de boom een totale chaos aan

Een 3-jarige Amerikaanse peuter heeft zijn familie een onvergetelijke kerst bezorgd. Het zoontje van de Amerikaanse Scott Reintgen besloot midden in de nacht alle kerstcadeautjes uit te pakken. Reintgen maakte een foto van wat hij ’s nachts aantrof.

Het jongetje stond midden in de nacht naast zijn bed en vroeg zijn ouders om een schaar. Om zijn spiderman-handschoenen los te knippen, maakte het kind hen wijs, maar na enige tijd ging er een klein belletje rinkelen in het hoofd van Reintgen. ‘’We realiseerden ons dat er iets was misgegaan’’, vertelt hij aan The Washington Post.

Eenmaal beneden treffen de ouders een totale chaos aan. De vader besloot een foto te maken en die op X te delen. Inmiddels is de foto 7 miljoen keer bekeken. ‘’Er was echt niks onuitgepakt gelaten, hij had alles opengemaakt.’’

Schade beperken 

De ouders besloten zo snel mogelijk de schade te beperken. Hun zoontje heeft namelijk nog een 6-jarige broer, dus om zijn Kerstmis niet te verpesten, werd alles opnieuw ingepakt. ‘’Ja natuurlijk, we konden boos worden op ons kind, maar we konden er ook voor kiezen om erom te lachen.”

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties