article image Binnenland

Opnieuw waanzin in Haagse tram 9: Man (60) in elkaar geslagen door groep aanvallers

Auteur
Datum: 10/06 16:49

Eerdere incidenten op een rij gezet

Een 60-jarige man is in de nacht van zondag 9 juni op maandag 10 juni in elkaar geslagen door een groep aanvallers in Den Haag. Het incident zou iets na middernacht hebben plaatsgevonden in tramlijn 9. Het slachtoffer raakte gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis, aldus de politie. 

Wat vooraf ging aan de mishandeling, is niet duidelijk. Er waren meerdere verdachten betrokken bij het incident. Twee mannen uit Utrecht (20 en 23) zijn aangehouden, vertelt een woordvoerder aan De Telegraaf. Eén van hen voor openbare geweldpleging, en de andere man voor openbare dronkenschap.

Vervoersmaatschappij HTM laat weten geschrokken te zijn van het incident. ‘’We zijn in ieder geval blij dat er al twee aanhoudingen zijn verricht. De zaak is verder nog in onderzoek.’’

Eerdere incidenten

Het is niet de eerste keer dat er op 'risicolijn' 9 een incident plaatsvindt. De tram, die van Zwarte Pad in Scheveningen naar De Dreef in Den Haag Zuidwest rijdt, staat erom bekend dat er nogal ongebruikele dingen gebeuren. Kijk zelf maar. 

Man schreeuwt hele tram bij elkaar (reden nog altijd onbekend). 

Ook hadden we dit incident (beelden inmiddels verwijderd door de politie), waarbij een 71-jarige man bewusteloos werd geslagen door twee mannen. 

Ohja, en deze natuurlijk

Het is overigens niet zeker of dit tram 9 was, maar het gaat wel om een Haagse tram richting Scheveningen. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties