article image Binnenland

Overnachten is nog nooit zo leuk geweest


Hou jij van op vakantie gaan naar mooie landen? Wil je dan ook altijd een mooi en uniek hotel? Nou dan kunnen wij je op weg helpen met deze unieke hotels op verschillende plaatsen in de wereld. Hopelijk helpt deze tekst jou met het uitkiezen van je volgende bestemming.

Slapen met wellness

In België vind je hotels waar je standaard een dag of 2 wellness bij krijgt, het gaat dan om een zogeheten Wellness overnachting. Het is een leuke ervaring om naar een stad toe te gaan en dan in een mooi hotel zitten om na een lange dag heerlijk de Spa Puur in te gaan. Het is heerlijk relaxen en genieten voor beiden. Dit soort hotels zijn populair onder koppels en getrouwde stellen. Dit soort hotels gaan ervan uit dat mensen tijd besteden aan de wellness voordat ze weer wat anders gaan doen.

Slapen met de vissen

Op het prachtige eiland Fiji ver in het buitenland hebben ze een 5 sterren hotel, dat je tussen de vissen laat slapen. Dit hotel heeft glazen kamers die onder water zijn geplaatst, vanuit je bed kun je dus gewoon naar de vissen kijken, alsof je midden in een aquarium verblijft. Het is zeker een unieke ervaring en dat heeft wel zijn prijs. Deze kamers zijn zeker niet goedkoop zoals je misschien wel had kunnen raden. Wat dit hotel uniek maakt, is ook hetgeen dat dit hotel prijzig maakt, een 5 sterren hotel kost natuurlijk niet niks. Aan het bezoeken van een 5 sterren hotel hangt een prijskaartje, zeker als het een unieke beleving biedt.

Hoog in de bergen

Ben jij een fan van wintersport en hou je van de après ski dan is een hotel in de bergen net wat voor jou en je gezin. In de Alpen is het koud maar dat hoeft de pret niet te drukken, als je houd van skiën dan is het wellicht een leuk idee om ski’s mee te nemen om dan later tijdens de vakantie van de berg af te kunnen gaan. Vaak geven dit soort hotels je ook toegang tot de ski liften en tegen een betaling vaak ook ski’s of snowboards voor de mensen die graag van de berg zouden willen maar zelf geen spullen mee hebben.

IJskoud slaapt beter

In het koude Finland heb je een hotel die een unieke ervaring biedt aan iedereen die er komt overnachten. Het hotel en al zijn kamers bestaan uit niets anders dan sneeuw. De kamers zijn gebouwd als een echte iglo. Je krijgt zo echt het gevoel dat je zelf een Eskimo bent. Deze iglo’s zijn modern gemaakt zodat je niet bevriest dus helemaal van sneeuw zijn ze niet. Maar dat maakt geen verschil, je bent omringt door sneeuw in je eigen moderne iglo terwijl je door het glazen dak naar de sterren kan kijken. Zeker niet een ervaring die je over wilt slaan in je leven. Ik hoop dat 1 van deze bestemmingen jou aandacht heeft gekregen, misschien ben je nu wat wijzer in je keuze voor de vakantie. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties