article image Binnenland

Tragisch ongeval in Epe: 14-jarig meisje overleden na hit-and-run

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 04/02 12:30

Drama in Epe

Een 14-jarig meisje is om het leven gekomen nadat ze werd aangereden door een automoblist. Ondanks de snelle reactie van de hulpdiensten was alle hulp tevergeefs. Het meisje overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De bestuurder die verantwoordelijk is voor dit drama is doorgereden. 

Het ongeval vond plaats rond middernacht, op het moment dat het meisje waarschijnlijk de weg probeerde over te steken bij de kruising van de Hoofdweg en de Heerderweg. Een personenauto raakte haar met fatale gevolgen. De locatie werd snel een plaats delict, waar naast meerdere ambulances ook een traumahelikopter werd ingezet. Ondanks de inzet van de hulpverleners kon het meisje niet meer gered worden.

De politie is nu dringend op zoek naar de bestuurder van het voertuig. Gezien de ernst van de aanrijding, wordt verwacht dat de auto van de dader aanzienlijke schade heeft opgelopen. De autoriteiten roepen getuigen op zich te melden en hopen snel de verantwoordelijke achter de tralies te krijgen. Een gemeenschap is in rouw gedompeld door dit tragische verlies, terwijl de zoektocht naar gerechtigheid voortduurt.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties