article image Binnenland

Wouter de Winther slacht pro-Palestina demonstranten: ‘Deze dwaallichten worden in de Arabische contreien als eerste van de toren gegooid’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 13/05 20:02

''In de watten gelegde androgyne bloemenkinderen met gelakte nagels''

Telegraaf-journalist Wouter de Winther veegt in zijn wekelijkse column de vloer aan met de demonstranten die zich de afgelopen tijd lieten horen bij de UvA en andere Nederlandse universiteiten. 

Tijdens het gewelddadige protest in Amsterdam de voorbije week annexeerden ’demonstranten’ een deel van het nabijgelegen metrostation tot gebedsplaats en werden de kleedjes neergelegd en de voeten gewassen om de heilige plicht te vervullen. Dat hadden we hier nog niet eerder gezien.

Terwijl externe, extreme krachten de studentenprotesten duidelijk zijn binnengedrongen, blijven in de watten gelegde androgyne bloemenkinderen met gelakte nagels spandoeken dragen waar ze ’Queers for Palestine’ op hebben geschilderd. Ook vervreemdend. Deze dwaallichten worden in de Arabische contreien als eerste van de toren gegooid. Geblinddoekt en zonder genade.

Geert Wilders 

Volgens de politiek commentator speelt de terreuraanval van Hamas op Israël op 7 oktober een grote rol bij de verkiezingswinst van de PVV.

Want richting de verkiezingen, na de slachtpartij van Hamas in Israël op 7 oktober, sloeg het Midden-Oostenconflict ook merkbaar over naar Nederland. Even werd nog de Israëlische vlag gehesen, maar die solidariteit werd al snel vervangen door pro-Palestijnse stationsprotesten, antisemitisch geweld en intimidatie richting Nederlandse Joden en inmiddels vernieling van herdenkingskransen voor de Tweede Wereldoorlog.’’

De boodschap van deze exponenten van de failliete integratie is duidelijk: wij nemen de tent over. Het is waar Wilders zich al jaren druk over maakt, een zorg die steeds meer kiezers met hem delen.

Lees hier de hele column.

Check hier de ''claxonnerende colonnes''

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties