article image Bizar

Britse transvrouw (36) vermoorde wildvreemde en stopte kat van buren in blender

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 24/02 16:22

Moorden geïnspireerd door Netflix-serie

In Groot-Brittannië is Scarlet Blake, een 36-jairge transvrouw uit de Verenigde Staten, schuldig bevonden aan een lugubere moord. In haar woonplaats Oxford trof Blake de 30-jarige Jorge Martin Carreno als willekeurige voorbijganger. Ze lokte hem mee naar een nabijgelegen rivier, waar ze hem neersloeg met een fles wodka en hem wurgde. Ze dumpte zijn lichaam in de rivier.

De moord op Carreno was geïnspireerd op de gebeurtenissen in de Netflix-docuserie Don't F*ck With Cats. In de serie wordt gejaagd op een sadistische dierenmoordenaar, die uiteindelijk ook mensen vermoordt. Net als de moordenaar in de serie, filmde Scarlet Blake zichzelf ook tijdens haar gruwelijke daden. 

Op een video is te zien hoe ze lachend een kat in stukken snijdt en in een blender vermaalt. Het bleek te gaan om de kat van haar buren. Op de achtergrond speelt het nummer "True Faith" van de Britse band New Order.

Volgens Daily Mail hoorde de moordenaar het oordeel van de rechter met een glimlach op het gezicht aan. Maandag krijgt ze te horen wat haar straf zal zijn.

Op camerabeelden is te zien hoe Scarlet Blake zoekt naar een slachtoffer op straat.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties