article image Bizar

Manager wilde SpaceX-medewerker omkopen abortus te plegen

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 09/03 07:45

Bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden

Gedoe op één van de kantoren van Elon Musk. Een voormalige medewerker van zijn bedrijf SpaceX heeft haar manager aangeklaagd. Volgens haar werd ze door hem gedwongen een affaire met hem te hebben en probeerde hij haar tot abortus te dwingen toen ze zwanger raakte van hem.

Eerder deze week spande de vrouw een rechtszaak aan tegen de man. Tijdens een werktrip in 2019 zou de man erop hebben gestaan dat hij alleen met haar terug zou rijden. Tijdens het opladen van de auto, zij hij haar zonder instemming hebben gezoend.

Twee weken later zou hij onaangekondigd voor haar deur hebben gestaan. Hij zou erop hebben gestaan seks met haar te hebben. Hoewel de vrouw dat niet wilde, zou hij haar hebben gedwongen tot onbeschermde seks. Ze zou bang zijn geweest om haar baan in Los Angeles te verliezen, waarop ze uiteindelijk aan zijn avances zou hebben toegegeven, meldt Forbes.

In 2020 raakte de vrouw zwanger van de man, die daar niet van was gediend. Hij bood haar 100.000 dollar om een abortus te ondergaan. Ze lichtte uiteindelijk zijn vrouw in. Zowel de man als de vrouw werken inmiddels niet meer bij SpaceX. Het is niet bekend welke schadevergoeding ze hoopt te zien na de rechtszaak.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties