article image Bizar

Vakantieparken Egmond aan Zee geteisterd door 'horror-huurder', 'Alles onder de poep'

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 18/02 12:44

Laat ravage achter in huisjes

Vakantieparken in Egmond aan Zee zijn op hun hoede voor een horror-huisjeshuurder. Een man boekte de afgelopen maanden al meerdere keren onder verschillende namen een huisje op een van de parken die de regio rijk is. Vervolgens laat de man een spoor van ranzigheid en schade achter.

"Hij wilde het huisje een week huren. We hebben afgesproken dat hij bij aankomst zou betalen, toen kwam hij zijn afspraken al niet na", vertelt verhuurder Charlene aan Hart van Nederland. "Hij bleef zijn afspraken niet nakomen, dus toen hebben we besloten hem uit het huisje te zetten. We zijn naar binnen gegaan en hebben gevraagd of hij de woning wilde verlaten." Hij werd toen behoorlijk agressief en vertrok, aldus Charlene. "Toen hij weg was konden we de ravage pas echt overzien. Er zat poep en bloed in de lakens, de wc zit nog steeds helemaal onder."

Ook een andere verhuurder, waar de man 2000 euro schade maakte, schrok zich wild. "Het was echt een ravage. Overal zat poep en de tv was ook nog eens kapot. Toen we vroegen wat de bruine vlekken op de bank waren werd hij boos en gaf hij aan dat de bank wel tegen etensresten moest kunnen."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties