article image Bizar

Veel te rijke biohacker ondergaat shocktherapie voor jonger geslachtsdeel

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 10/11 13:02

Wil weer op het niveau van een 18-jarige komen

De stinkend rijke biohacker Bryan Johnson blijkt niet alleen op zijn dieet, sport en slaap te letten. Ook blijkt hij aan shocktherapie te doen. Met een bijzondere reden: hij wil ook zijn private parts jong houden.

Het doel van de 46-jarige miljardair is zijn penis verjongen zodat hij de erectie van een 18-jarige zal krijgen. Elke nacht draagt hij een speciaal apparaat rondom zijn geslachtsdelen die heb voorzien van kleine schokjes. Zo zou hij op den duur net zo'n lange erectie moeten krijgen als iemand van 18.

Johnson heeft de ambitie om eeuwig te leven en daar geeft hij zijn welverdiende fortuin maar al te graag aan uit. In de podcast The Dairy of a CEO vertelt de gezondheidsjunk dat het een belangrijke indicator is hoe gezond je bent. Daarom meet hij hoeveel erecties hij 's nachts krijgt en hoelang ze duren. En helpt hij zijn lichaam waar nodig een handje.

Obsessief met gezondheid

Sinds 2020 is Johnson bezig om zo gezond mogelijk te worden en dat heeft hem naar schatting al zo'n zes miljoen dollar gekost. Per jaar spendeert hij zo'n 2 miljoen dollar aan zijn regime. Hij doet onder andere bloedtransfusies met zijn vader en zijn tienerzoon, slikt zo'n 80 vitaminesupplementen en eet zo'n 30 kilo gepureerde groentes per maand.

Zijn gezondheid wordt gemonitord door dertig doctoren die zijn bloedwaarden meten en zijn hart, lever, nieren, brein, bloedvaten en seksuele gezondheid checken. Johnson claimt het hart van een 37-jarige te hebben, de huid van iemand van 28 en hij zou zo fit als een 18-jarige zijn. De afgelopen twee maanden heeft hij daarbij ook nog eens een 15 jaar jongere penis bij gekregen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen