article image Buitenland

Verzorgers van dierentuin vinden deels opgegeten lichaam terug in tijgerkooi

Auteur
Datum: 09/12 12:20

Werknemer vond schoen in de bek van een tijger

In Pakistan heeft een dierentuin de deuren moeten sluiten nadat een man in het verblijf van de tijgers belandde en verscheurd werd door de dieren. Het lichaam werd woensdagavond aangetroffen door werknemers van de Bahawalpur Zoo, in de provincie Punjab.

Het drama werd ontdekt doordat een werknemer een schoen had opgemerkt in de bek van een tijger, vertelt een plaatselijke functionaris aan de nieuwszender Geo News. ‘’Dat gebeurde tijdens het schoonmaken van het verblijf van de dieren.’’

‘’De dierentuin werd onmiddellijk gesloten en een onderzoek werd opgestart om na te gaan hoe het slachtoffer daar terecht is gekomen’’, zegt een medewerker. Vermoedelijk gebeurde het incident in de nacht van dinsdag op woensdag.

Muhammad Bilal

Het zou gaan om Muhammad Bilal, een inwoner van de stad Lahore. Het slachtoffer werd op basis van zijn vingerafdrukken geïdentificeerd. Uit de autopsie op zijn verscheurde lichaam blijkt dat hij zichzelf voor zijn dood nog had verweerd. Er werden vooral zware verwondingen vastgesteld aan zijn onderste ledematen, schrijft De Telegraaf.

In de Bahawalpur Zoo lijken ze niet heel zorgvuldig met hun dieren om te gaan. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties