article image Geld & crypto

Transparantie en veiligheid voorop: Finst introduceert baanbrekende crypto audit en Proof of Reserves

Auteur
Auteur: Kreikamp
Datum: 22/08 09:58

Finst verhoogt de lat in crypto-beveiliging.

In de snel veranderende wereld van digitale valuta, staat een vooraanstaand Nederlands handelsplatform op de voorgrond met een innovatieve veiligheidsmaatregel. Deze maatregel, grondig geëvalueerd door een toonaangevend auditbureau, verandert het spel voor investeerders.

Finst heeft als het allereerste en enige Nederlandse crypto-platform met succes een uitgebreide Proof of Reserves (PoR) audit doorstaan. Deze audit bevestigt dat jouw activa met zorg worden afgezonderd en op een 1:1 basis worden aangehouden naast de reserves. Dit betekent gemoedsrust voor de gebruiker, wetende dat het crypto-bezit in veilige handen is.

De unieke audit die Finst heeft ondergaan, markeert een opmerkelijke stap op wereldwijde schaal. Terwijl de term Proof of Reserves misschien bekend klinkt, gaat de audit bij Finst verder dan wat tot nu toe bekend was bij andere cryptobeurzen. Deze gedurfde aanpak creëert een nieuwe norm voor de crypto-industrie en belooft een hoger niveau van veiligheid en transparantie voor investeerders.

Dit opwindende nieuws komt op een cruciaal moment, waar de industrie streeft naar verbeterde veiligheidsnormen. Het markeert een stap in de richting van een transparantere en veiligere toekomst voor alle betrokkenen. Bij Finst zetten we ons in om deze visie werkelijkheid te maken en jouw vertrouwen te verdienen, elke stap van de weg.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties