article image Films & Series

Bioscoopagenda voor het weekend - Ontdek de nieuwste films

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 09/05 21:00

Verwissel je zonnebrand voor popcorn dit weekend

Met een lang weekend voor de boeg is dit de ideale gelegenheid om te ontspannen en de nieuwste films in de bioscoop te bekijken.

Bekijk hieronder onze top 3 en als je interesse hebt in een van deze films of wilt weten welke andere films er draaien, check dan de filmagenda op de website van Kinepolis Nederland.

Kingdom of the Planet of the Apes

"Kingdom of the Planet of the Apes" neemt je mee naar een toekomst waar apen de dominante soort zijn en mensen een verborgen bestaan leiden. Deze nieuwe toevoeging aan de "Planet of the Apes"-serie verkent de dynamiek van macht en overleving door de ogen van een jonge aap die zijn begrip van geschiedenis en gemeenschap in vraag stelt. De film speelt zich meerdere generaties na het tijdperk van de aap Caesar die in de vorige reeks van de 'Planet of the Apes' flims de hoofdrol vertolkte. In de film worden complexe relaties tussen soorten en de impact van leiderschap in een tijd van verandering belicht. Ondanks dat dit inmiddels de vierde film van 'Planet of the Apes' is deze film uitstekend op zichzelf te bekijken. 

Knox Goes Away

In "Knox Goes Away" neemt Michael Keaton zowel de regie als de hoofdrol op zich. Hij speelt John Knox, een huurmoordenaar die worstelt met een snel voortschrijdende vorm van dementie. Het plot verdiept zich wanneer zijn vervreemde zoon opduikt met een probleem dat zowel hun levens bedreigt. Deze actiethriller biedt niet alleen spanning maar ook een emotionele laag die de strijd van de hoofdpersoon tegen zijn afnemende geheugen verkent. "Knox Goes Away" belooft een intense kijkervaring te bieden met sterke acteerprestaties en een aangrijpend verhaal.

IF (Imaginary Friends) - "Fantasievriendjes"

Deze week debuteert de fantasierijke film "IF (Imaginary Friends)", geregisseerd door John Krasinski, in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal volgt een jong meisje dat ontdekt dat ze de denkbeeldige vriendjes van iedereen kan zien. Dit unieke vermogen leidt haar op een magisch avontuur om de vergeten denkbeeldige vriendjes (IF’s) te herenigen met hun voormalige kindervrienden. De film belooft een hartverwarmende ervaring te zijn en speelt in op de rijke fantasiewereld van kinderen. Met sterren als Ryan Reynolds, Cailey Fleming en Fiona Shaw, en stemmen van Phoebe Waller-Bridge en Steve Carell, biedt "IF" een sterke cast die deze fantasiewereld tot leven brengt. 

Heb je inmiddels zin gekregen om een van deze films te zien, of heb je interesse in een andere film? Bekijk op de website van Kinepolis Nederland welke films er bij jou in de buurt draaien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties