article image Films & Series

Premières van de week: Hitman en Furiosa nu in de Bioscoop

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 24/05 18:30

Mis deze 2 nieuwe topfilms niet

Met een nieuw en mogelijk nat weekend voor de boeg is het de ideale gelegenheid om te ontspannen en de nieuwste films in de bioscoop te bekijken.

Bekijk hieronder de twee nieuwste releases en als je interesse hebt in een van deze films of wilt weten welke andere films er draaien, check dan de filmagenda op de website van Kinepolis Nederland.

Furiosa: A Mad Max Saga 

Furiosa: A Mad Max Saga, geregisseerd door George Miller, is deze week nieuw in de bioscoop te zien en belooft een episch avontuur te worden in het universum van Mad Max. Met Anya Taylor-Joy in de hoofdrol als de jonge Furiosa, terwijl Chris Hemsworth indruk maakt als de complexe en charismatische schurk Dementus. D film verkent Furiosa's oorsprong en de ontberingen die haar transformeren in de iconische krijger die we kennen. De film is een prequel op de eerdere Mad Max-films en biedt spectaculaire actie, adembenemende beelden en een diepgaande karakterontwikkeling, wat een must-see maakt voor fans van de franchise en nieuwe kijkers.

Hit Man:

Opk Hit Man draait deze week nieuw in de bioscoop en biedt een meeslepende mix van actie en intrige. Onder regie van Richard Linklater en met hoofdrollen voor Glen Powell en Adria Arjona, volgt het verhaal een huurmoordenaar die onverwachte wendingen en complexe relaties tegenkomt in zijn dodelijke vakgebied. De film belooft adembenemende actie en een diepgaande blik op het leven van een professionele moordenaar, verpakt in een visueel indrukwekkend en spannend verhaal.

Heb je inmiddels zin gekregen om een van deze films te zien, of heb je interesse in een andere film? Bekijk op de website van Kinepolis Nederland welke films er bij jou in de buurt draaien.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties