article image Films & Series

De volgende generatie 'Liars' is hier

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 13/05 19:00

Nog altijd vol drama maar nu ook horror

Op HBO Max kan je nu de serie "Pretty Little Liars: Original Sin" kijken, een nieuwe toevoeging aan de populaire "Pretty Little Liars" franchise. Deze reboot neemt een frisse duik in het mysterie-genre met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in een andere stad, waar een nieuwe groep jonge vrouwen centraal staat. De serie verkent thema’s als geheimen, verraad en de gevolgen van het verleden die doorwerken in het heden.

De plot van "Original Sin" introduceert een nieuwe generatie 'Liars' die geconfronteerd worden met een onbekende dreiging, vastbesloten om hen te straffen voor de zonden van hun moeders, decennia geleden. De serie bouwt voort op de kenmerkende spanning en intriges waar de originele series bekend om staan, maar voegt daar een donkerdere en meer horror-georiënteerde twist aan toe.

Showrunners Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring hebben met "Pretty Little Liars: Original Sin" een serie gecreëerd die zowel oude fans van de originele serie als nieuwe kijkers zal aanspreken. Door het mengen van klassieke elementen van het tienerdrama met nieuwe horrorinvloeden, biedt de serie een boeiende kijkervaring die de grenzen van het mysterie-genre op HBO Max verder uitbreidt.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties