article image Films & Series

Luiaard vermoordt bloedmooie studentes in Slotherhouse

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 23/01 20:00

De traagste horrorfilm die je dit jaar gaat zien

In de categorie Zombeavers en Cocaine Bear is er een nieuwe horrorfilm die je moét zien. Vooral als liefhebber van cultfilms. Want Slotherhouse gaat sowieso de boeken in als cultfilm. Alles aan deze film is vreselijk en dat is precies wat Slotherhouse zou geweldig maakt. Alleen al de trailer zorgt voor een onmiddellijke slappe lach.

De naam is uiteraard afgeleid van de slasher Slaughterhouse. Dit keer is het alleen geen boze boer - het origineel uit 1987 is nog steeds verrassend actueel - maar een luiaard die op wraak zint. Ja. Een luiaard. Hij wordt in huis gehaald door een groep vrouwen op de universiteit en is daar vooral om likes te scoren. Tot de sloth er helemaal klaar mee is en de vrouwen stuk voor stuk af begint te slachten.

Het acteerwerk is wat je verwacht, de animatronic die de sloth representeert is erg belabberd en de verhaallijn niet bijster sterk. Uiteraard zit er nog een les in - importeer geen exotische dieren voor de likes - en voila, je avondje vertier in de bioscoop is hier. Het is geweldig.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties