article image Films & Series

Ontdek de duistere kant van roem met 'The Playboy Murders' seizoen 2

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 23/06 19:00

Er blijven schokkende waargebeurde misdaadverhalen onthuld worden

"The Playboy Murders" keert terug voor een spannende tweede seizoen en staat sinds dit weekend op HBO Max. In het tweede seizoen wordt opnieuw diep wordt op de duistere en vaak dodelijke verhalen die verbonden zijn met het iconische Playboy-merk. 

Deze zeven afleveringen tellende docuserie wordt gepresenteerd door Holly Madison. Madison brengt haar persoonlijke connectie en inzichten in de huiveringwekkende verhalen over misdaad en obsessie die het leven van degenen die aan Playboy verbonden waren, hebben geteisterd.

Seizoen 2 bevat een mix van waargebeurde misdaadverhalen, waaronder het tragische verhaal van Dorothy Stratten, een veelbelovende Playmate wiens leven bruut werd beëindigd door haar vervreemde echtgenoot, en het dramatische leven van Laurie Bambenek, een voormalige Bunny die uit de gevangenis ontsnapte. De serie behandelt ook zaken zoals Victoria Vetri, wiens leven in geweld verviel na de moorden van de Manson-familie, en Paula Sladewski, een aspirant-model die een chaotisch en dodelijk einde vond​.

Het nieuwe seizoen is goed ontvangen vanwege de gedetailleerde en slachtoffergerichte verhaallijnen. De serie wordt geprezen omdat het licht werpt op de donkere kanten van roem en de tragische gevolgen die vaak volgen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties