article image Virals

Man baalt: mag geen honkbalwedstrijd kijken met hulpalligator

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 29/09 17:15

Ieder zo diens emotional support pet

De één gaat voor een hulphond, de ander voor katten, konijnen of een geit. Een dier kan emotioneel heel wat verlichting bieden als je even niet zo lekker in je vel zit. Een man uit Philadelphia koos voor een toch wel wat unieker dier: hij heeft een alligator die hem de dag door helpt.

Joie Henney heeft kanker en lijdt daarnaast aan depressies. Daarvoor heeft hij een bijzondere vriend die hem de dag door helpt. Alligator Wally wijkt zelden van Joie's zijde. Toch is Wally lang niet overal welkom.

Recent wilde Joie bij een honkbalwedstrijd van de Phillies tegen de Pirates kijken. Omdat Wally zijn dier is voor emotionele steun, besloot hij de alligator mee te nemen. Tot schrik van het personeel, dat het tweetal de toegang tot het stadion weigerde.

Joie besloot er geen groot drama van te maken en toog weer huiswaarts. Wel is hij enigszins teleurgesteld: hij ging vooral naar de wedstrijd om spelers te ontmoeten, vertelt hij aan Sky News. Hij heeft er het volste vertrouwen in dat het bij de volgende wedstrijd wel gaat lukken.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties