article image Virals © Facebook/Dierentehuis Beilen

Treinreiziger laat ongewenste kittens achter bij medepassagier

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 11/08 09:45

Nellie en Nollie opgevangen in gastgezin

Een treinreiziger uit Drenthe heeft een bijzondere reiservaring opgedaan. Tijdens het ritje vroeg een vrouw aan de reiziger of ze op haar kittens wilde passen. De eigenaar van het duo moest even toiletteren en wilde de dieren niet meenemen het hokje in.

De treinreiziger is de beroerdste niet en besloot een oogje in het zeil te houden terwijl de vrouw haar behoefte deed. Bij het volgende station gebeurde er echter iets vreemds: in plaats van dat de vrouw terugkeerde naar haar plek, zag de treinreiziger de inmiddels voormalig eigenaar van de kittens op het perron lopen.

“Met dit bijzondere verhaal zijn Nellie en Nollie bij ons binnengekomen”, schrijft Dierentehuis Beilen op Facebook, waar ook een foto van de twee werd geplaatst. “Nellie en Nollie zijn zelf gelukkig niet erg onder de indruk van hun avontuur. Bij binnenkomst begonnen ze gelijk te knuffelen, de brokjes met smaak op te eten en toen hun buikjes gevuld waren vielen ze heerlijk in slaap.”

Het tweetal is inmiddels opgevangen bij een gastgezin. Voordat ze geadopteerd mogen worden door een nieuwe eigenaar, moeten ze nog even groeien, meldt het dierentehuis.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties