article image Algemeen © Khmer Times

VIDEO - Bezopen bruiloftsgast rijdt in op trouwfeest Cambodja: 12 Nederlanders gewond

Auteur
Auteur: Marijn Joop
Datum: 07/08 12:00

Bruidspaar uit Amsterdam gewond

Op een bruiloft in Cambodja ging het dit weekend gruwelijk mis. Dertien Nederlanders raakten gisteren gewond toen een dronken gast op de trouwerij inreed. De man kwam net bij de bruiloft vandaan, maar nam duidelijk de verkeerde afslag. Hij eindigde met zijn zilvergrijze Toyota Tacoma in de feesttent. De bruid raakte daarbij gewond, schrijft de Khmer Times.

Het slachtoffer is een Nederlandse vrouw. Zij trad gisteren met een Amsterdamse Cambodjaan in het huwelijk. Het huwelijksfeest werd ontsierd door het dramatische ongeluk waarbij een aantal mensen ernstig gewond raakte. In lokale Cambodjaanse media zijn de namen van de 14 gewonden gepubliceerd. 12 van hen zijn mensen met de Nederlandse nationaliteit. Verder raakte een 32-jarige Vietnamese gewond evenals de 43-jarige Cambodjaanse bruidegom, die in Amsterdam als loodgieter werkt.

Toen een bezopen bruiloftsgast rond 14.40 op huis aan ging, liep dat volledig verkeerd af. Hij verloor bij het wegrijden in het dorp Chroy Neang Nguon de controle over de auto en reed recht op het feestgedruis in. Meerdere gasten raakten ernstig gewond, maar er zou niemand in levensgevaar zijn. De beschonken bestuurder werd na de aanrijding overmeesterd en aan de politie overgedragen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties