article image Politiek

Het weekoverzicht van de politieke socials: "We leven in een soort omgekeerde waarheid wereld"

Auteur
Auteur: Redactie
Datum: 22/10 12:00

Wilders voert met 4 bodyguards en een tiental agenten campagne in Rotterdam

Welkom bij onze nieuwe wekelijkse nieuwsrubriek, het weekoverzicht van de politieke social media. In deze reeks creëren we een overzicht van de virale trends en belangrijkste gebeurtenissen op de sociale kanalen van politieke partijen.

Naar aanloop van de verkiezingen 22 november zullen we hier wekelijks de opmerkelijkste momenten, campagnestrategieën en online debatten overzichtelijk op een rij zetten zodat u kan zien wat er speelt in de politieke wereld op de socials.

Thierry Baudet beweerde dat we in een soort omgekeerde werkelijkheid leven, waarin windmolens en vegetarische voeding juist schadelijk zijn voor het milieu.

Dilan Yeşilgöz verklaarde eerder deze maand in het programma Op1 dat haar hart huilt vanwege het geweld in Gaza en Israël, en ze veroordeelt de terroristen van Hamas.

Geert Wilders was deze week in Rotterdam en postte een gelikte samenvatting hiervan op Instagram waarin het vooral pijnlijk duidelijk werd hoe zwaar beveiligd Geert Wilders door het leven moet.

Minister Dijkgraaf had geen zin om in een spiegel te kijken vanwege de stijgende rente op studieleningen en belt de politie om Bastiaan Meijer, de voorzitter van de jongerenvereniging van de SP, weg te laten sturen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties