article image Rich & famous

Zangeres Lizzo opnieuw aangeklaagd voor onveilige werksfeer

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 22/09 08:33

Styliste werkte lange dagen met racistische collega

Opnieuw komt zangeres Lizzo in het nieuws vanwege een onveilige werkomgeving. Styliste Asha Daniels klaagt de zangeres aan om de werkomstandigheden tijdens de tour. Naast dat ze veel te lange dagen moest maken, zou ze ook zijn gepest door haar leidinggevende.

Daniels zou soms dagen van zes uur 's ochtends tot twee uur 's nachts maken. Een pauze zat er niet in, laat ze weten. Haar leidinggevende, Amanda Nomura, zou daarnaast racistische en beledigende opmerkingen hebben gemaakt over haar werknemers. NBC News meldt dat ze zwarte vrouwen dom, dik en nutteloos zou hebben genoemd.

Daarnaast kreeg Daniels kledingvoorschriften: ze zou zich niet sexy mogen kleden rondom Lizzo. De zangeres zou namelijk jaloers worden als haar vriend een andere mooie vrouw in de buurt had. Daniels werd naar eigen zeggen ontslagen voor ze goed en wel werk kon maken om de situatie op te lossen.

Lizzo, haar productiebedrijf en hoofd van haar dansteam Shirlene Quigley werden begin augustus aangeklaagd voor het creëren van een vijandige werkomgeving, seksuele intimidatie en raciale en religieuze beledigingen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Meest gelezen

Meest gelezen

Skoften nieuws & virals

Skoften nieuws & virals

Geenstijl nieuws

Geenstijl nieuws

Personen