article image Shownieuws © ANP

Disney-ster opgepakt na serie van misdragingen in hotel Texas: kreeg enkeltje politiecel

Auteur
Auteur: Marijn Joop
Datum: 28/08 10:21

Politie had aan hem de handen vol

Tienerster Mitchel Musso (32) is dit weekend herkend op straat, maar vermoedelijk niet op een manier waarop hij zat te wachten. De voormalig Disney-ster, die speelde in onder meer Hannah Montana, had het een en ander aan de politie uit te leggen. In een dronken bui veroorzaakte hij overlast én de acteur probeerde de benen te nemen met gestolen waar.

Zo had de politie in Texas zaterdagavond ineens Oliver uit Hannah Montana op het bureau zitten. De agenten kwamen in actie nadat een hotel in Rockwall, Texas, de hulpdiensten inschakelde. Daar bleek dat de jonge acteur een aardige scène aan het schoppen was. Hij misdroeg zich in het hotel en weigerde te betalen voor een snack uit de gelegenheidswinkel.

Zakje chips

Toen Mitchel zich onder de nodige verwensingen een zakje chips toe-eigende waren de hotelmedewerkers zijn storende gedrag zat. ''Toen medewerkers eisten dat hij ervoor zou betalen, werd Musso naar verluidt verbaal agressief en liep hij weg'', zo meldt TMZ op basis van de politie in Rockwall. Hij mocht zijn misdragingen overdenken in de cel.

De ontmoeting met de politie bracht ook een aantal andere wantoestanden aan het licht. Zo kwamen de politiemensen erachter dat Musso nog een berg verkeersboetes had openstaan. En dus kreeg hij een enkeltje naar de politiecel.

Voor de volgende vergrijpen wordt hij aangeklaagd: openbaar dronkenschap, diefstal, een verlopen identificatiebewijs, geen rijbewijs kunnen laten zien én het niet komen opdagen bij een oproep. Inmiddels is Musso weer vrij. Met een borgsom van 1.000 dollar, mocht hij vertrekken. Musso was na Hannah Montana met hitzangeres Miley Cyrus ook bekend van Phineas and Ferb, Pair of Kings en PrankStars.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties