article image Shownieuws

DJ Tiësto mag als eerste Nederlander ooit opreden tijdens de Super Bowl

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 26/01 13:15

Zorgt voor muziek in de rust

Voor het eerst staat er een Nederlandse artiest op de Super Bowl. Tijdens het grootste sportspektakel van Amerika draait DJ Tiësto tijdens de rustmomenten in de wedstrijd. Naast de eerste Nederlander is hij ook nog eens de eerste DJ die ooit op het programma staat.

De Super Bowl is de finale van het NFL American football-seizoen en geldt als een van de belangrijkste sportevenementen in het land. Volgens de NOS is Tijs Verwest, zoals Tiësto echt heet, vereerd. "Bedankt aan de NFL dat ik er mag zijn. Ik kan niet wachten om met jullie allemaal te feesten tijdens de grote wedstrijd!"

Niet alleen qua sport is de Super Bowl ieder jaar een groots evenement, ook op het gebied van muziek wordt er uitgepakt. Zo kan het publiek tijdens de halftimeshow op 11 februari genieten van Usher. Vorig jaar was de eer aan Rihanna. Eerder traden onder andere Justin Timberlake, Shakira en Jennifer Lopez, Lady Gaga, Beyoncé, Madonna, The Who, No Doubt, Prince, Paul McCartney, Aerosmith, The Rolling Stones en Bruce Springsteen op.

Wie het over twee weken tegen elkaar op gaan nemen in het stadion in Las Vegas, is nog niet bekend.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties