article image Shownieuws

‘Ex on the Beach-ster Megan (24) had affaire met Lil Kleine’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 15/06 15:00

Beelden uit 'inner circle' gaan rond; Lil Kleine feestend te zien

Nieuws uit het oh zo belangrijke showbizzlandschap: Ex on the Beach-ster Megan Deseaver, die we ook kennen van het sjoemelen met coronasteun in Oostende, zou naar eigen zeggen een affaire hebben gehad met rapper Lil Kleine. In de reünie van het realityprogramma wordt Deseaver geconfronteerd met de roddel. 

Tekst gaat verder onder de video.

YouTube/MTV Nederland

Dat er iets speelt tussen de twee, wordt bevestigd door beelden uit de inner circle van Desaever die in handen zijn van Reality FBI. Megan en Lil Kleine waren donderdagavond samen op een feestje op Ibiza. 

Veroordeling

Eerder dit jaar werd de 24-jarige influencer in België schuldig bevonden aan fraude en gesjoemel met coronasteun. Ook kwam ze in het nieuws nadat ze in een interview bij Rumag zei geen belasting te betalen over haar OnlyFans-inkomsten. Justitie in België startte een fiscaal onderzoek, terwijl er ook al een onderzoek liep naar onregelmatigheden in haar horecazaak Carlito's.

In de fraudezaak kreeg de twintiger een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een geldboete van 8.000 euro opgelegd.

Alle details vind je hier.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

Meest gelezen

Meest gelezen

Virals

Virals

Geenstijl

Geenstijl