article image Shownieuws

‘Fenomenale’ auditie Britney Spears voor The Notebook uitgelekt

Auteur
Datum: 24/10 14:45

In tranen als ze tekst voordraagt

De auditie die Britney Spears in 2002 deed voor de film The Notebook is uitgelekt. De video, waarin Britney geëmotioneerd raakt als ze haar tekst voordraagt, is door de Daily Mail online gezet.

Volgens de Britse tabloid zijn de beelden al die tijd verborgen gehouden door castingdirecteur Matthew Barry. Hij vertelt aan de krant dat haar auditie diepe indruk maakte.

Ze blies ons allemaal omver. We waren met stomheid geslagen.

Spears was lange tijd favoriet om de filmrol te bemachtigen, maar Rachel McAdams deed haar auditie nog beter. Zij kreeg uiteindelijk de rol naast medespeler Ryan Gosling.

Boek

Vorige week werd al bekend dat Britney auditie had gedaan voor The Notebook. In haar boek, dat dinsdag verschijnt, zegt ze dat ze uiteindelijk blij was dat ze de rol niet kreeg.

Hoewel het leuk zou zijn geweest om weer contact te hebben met Ryan Gosling na onze tijd in de Mickey Mouse Club, ben ik blij dat ik het niet heb gedaan. Als ik wel ja had gezegd, en niet aan mijn album In the Zone had gewerkt, had ik me dag en nacht gedragen als een erfgename uit de jaren 1940.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen