article image Shownieuws

Incident tijdens Ali B-zaak: Man op tribune schreeuwt naar rapper en wil hem iets aandoen

Auteur
Datum: 12/06 10:50

Ali B in tranen: 'Nooit signaal gekregen dat er iets mis was'

Rapper Ali B (42), die wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, is woensdagochtend aangekomen bij de rechtbank in Haarlem. Aan het begin van de zedenzaak nam de artiest het woord en ontkende hij nogmaals de feiten waarvan hij wordt verdacht. Hij is wel op bepaalde plekken met de vrouwen geweest, maar daar is nooit iets tegen de zin van de vrouwen voorgevallen, stelt hij. 

Bij aankomst stuitte de rapper op een haag van cameraploegen en journalisten.

De zaak kwam aan het licht na een aflevering van het programma BOOS over misstanden bij The Voice of Holland. Een van de zedenfeiten waarvoor het Openbaar Ministerie de rapper vervolgt, zou hebben plaatsgevonden met Ellen ten Damme, die zelf niet aanwezig was in de rechtbank.

Incident 

Tijdens de zitting zou een incident hebben plaatsgevonden. Vanaf de publieke tribune keek iemand heel dreigend naar Ali, aldus verslaggever Aran Bade. ''De man schreeuwt naar Ali en wil hem iets aandoen'', schrijft hij op X. ''De politie verwijderd deze man van de publieke tribune.''

Zangeres Jill Helena, een van de vrouwen die aangifte deed van aanranding, zal in de rechtbank een slachtofferverklaring voorlezen.

Huilende Ali

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties