article image Shownieuws © Talpa

Martien Meiland maakt boek Caroline van Eeden met de grond gelijk: 'Zo lachwekkend!'

Auteur
Datum: 05/10 15:30

'Martien klom op de bar om mannengezichten te likken'

Martien Meiland heeft voor de camera van Shownieuws gereageerd op het boek van zijn voormalige huisvriendin Caroline van Eeden. De tv-ster ontkent de geestelijke mishandeling van Caroline. ‘’Ik vind dat zó lachwekkend! Ik moet lachen!’’

Gemanipuleerd en gekweld 

In het langverwachte boek doet ex-vriendin Caroline een boekje open over de tv-familie. Er zou volgens haar sprake zijn geweest van geestelijke mishandeling. 

Voor Maxime en Erica was ik doodsbang geworden. Zes maanden lang hadden ze mij zo gemanipuleerd, getreiterd en gekweld dat ik geestelijk en lichamelijk gebroken was. Letterlijk geknakt.

Er was niets meer over van de zelfverzekerde, optimistische en vrolijke Caroline die altijd in het moment leefde. Ik besef dat het zware woorden zijn, maar het was gewoon geestelijke mishandeling.

Martien Meiland reageert laconiek op de beschuldigingen. ''Geestelijk mishandelen? Nou, ik vind dat zó lachwekkend! Ja, ik moet daar echt heel erg om lachen, ja.''

Nee, ik heb het boek niet gelezen en ik ga het boek ook echt niet lezen. Nee, dat vind ik echt zó zonde van m’n tijd. Ik heb wel andere dingen te doen in dat drukke pension. Ik weet alles al van de familie Meiland en van mevrouw Van Eeden weet ik eigenlijk ook alles al.

Avondje stappen

Caroline blikt in haar boek ook terug op een avondje feesten met Martien. 

Na sluitingstijd dronken we meestal nog iets in de Rosser en binnen de kortste keren klom Martien op de bar om aan willekeurige mannengezichten te likken.

De tv-ster haalt er zijn schouders over op. ''Laat mij met rust.''

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties