article image Shownieuws

Maxime Meiland reageert woest na uitzending Roddelpraat met haar 'verkrachter'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 04/04 18:00

'Het was dus een succesvolle uitzending'

Maxime Meiland reageert woest op de uitzending van RoddelPraat, waar haar vermeende verkrachter aan het woord mocht. "Wat een smakeloze slutshaming. Hoe kun je zo over iemand praten. Ongelooflijk", zegt ze tegen RTL Boulevard. De presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten hadden de vermeende verkrachter bij hun aan tafel. Ze noemen hem in de beschrijving van de video het 'slachtoffer van Maxime Meiland', en plaatsen een link naar de geldinzamelingsactie van de man. 

In haar eigen biografie schrijft Meiland dat ze op haar vijftiende is verkracht. De vermeende dader, die bij het YouTube-programma RoddelPraat aanschoof, ontkent dit verhaal. Volgens hem was de seks vrijwillig. "We gingen met elkaar flirten en op een gegeven moment zijn we met zijn tweeën weggelopen. En toen we met elkaar zijn weggelopen waren we op een afstandje van vijftig meter, zaten we in de bosjes, en hebben we dingen met elkaar uitgehaald. Echt wel op haar initiatief."

Internetberoemdheid Famke Louise, die sindskort 'exclusieve content' van zichzelf plaatst op Fancentro, neemt het voor Meiland op. Op Instagram noemt ze de twee presentatoren van het programma "sukkeltjes". 

Tekst gaat onder verder.

Schouten reageert op zijn beurt weer en noemt het een "succesvolle uitzending", omdat Famke Louise hun "sukkeltjes" noemt en omdat Meiland haar biograaf Jan Dijkgraaf boos zou zijn en via whatsapp halve bedreigingen zou sturen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties