article image Shownieuws © Instagram/Weekend

Oude vriendin: ‘Maxime Meiland en Leroy gaan echt honderd procent zeker scheiden’

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 16/02 12:00

''Schelden, schreeuwen.. Normaal praten kunnen ze niet''

Caroline van Eeden, de gedupeerde huisvriendin van de Meilandjes, haalt in roddelblad Weekend hard uit naar Maxime Meiland. Ze stelt dat het huwelijk van Maxime en Leroy Molkenboer geen enkele kans van slagen heeft. ‘’Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden’’, zegt Caroline.

‘’Haar leven is een grote leugen’’, vertelt Van Eeden tegen het roddelblad. ‘’Ze liegt alles bij elkaar. Zij en Erica slikken standaard antidepressiva. Ik heb het vroeger geslikt, maar als Maxime het niet slikt, weet je niet wat je meemaakt. Überhaupt kan niemand zich voorstellen hoe deze mensen achter de schermen zijn. Scheldwoorden, schreeuwen… Normaal praten kunnen ze niet.’’

Geldwolf 

Ook de financiële situatie van het stel komt aan bod. ‘’Ze zijn 14.000 euro per maand kwijt aan lasten, geloof ik. Maar ze zijn toch zo intelligent? Ze vinden zichzelf toch zo slim?’’

In mijn ogen is zij een grote geldwolf, maar steek het lekker in je reet. Wat ik belangrijk vind: heb respect voor je medemens.

Boek 

Eerder deed de ex-vriendin al een boekje open over de tv-familie in haar boek. De Meilandjes maakten de beweringen uit het boek met de grond gelijk. Ze noemden de publicatie destijds ''lachwekkend''. 

De details lees je hier

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties