article image Shownieuws © Screenshop Massa is Kassa

Peter Gillis wil ruim anderhalf miljoen van zijn ex Nicol Kremers

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 29/09 15:45

Zondag moet het geld uiterlijk binnen zijn bij de campingbaas

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers zorgt voor een hoop gedoe. Dit keer is Peter aan de beurt om voor dat gedoe te zorgen. Hij wil namelijk 1,7 miljoen euro van zijn ex hebben. Ze zou zich niet aan de afspraken hebben gehouden die bij de breuk zijn gemaakt.

De vakantiepartkmagnaat  is woest om de uitingen die Nicol doet in verschillende interviews. Ze laat zich regelmatig zeer negatief uit over haar ex. Gillis wil binnen drie dagen maar liefst 1,68 miljoen euro op zijn bankrekening zien. Betaalt ze niet, dan haalt hij alle mogelijke juridische middelen uit de kast.

In februari ging het stel uit elkaar en zouden ze een vaststellingsovereenkomst hebben getekend. Daarin zou staan dat Kremers zich niet zou uitlaten over onder andere hun relatie, weet het AD. In veertien interviews deed ze dat wel, wat haar 10.000 euro per overtreding kost. Dat bedrag wordt vermeerderd met het aantal dagen dat de overtreding heeft voortgeduurd. Zodoende dat de teller al flink is opgelopen.

Volgens het management van Kremers is Gillis vooral bang voor zijn ex. Nicol werkt namelijk aan een boek waarin Gillis ongetwijfeld een rolletje zal krijgen.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties