article image Shownieuws

Regisseur klapt uit de school: 'Joost Klein viel paar keer uit tegen een assistent'

Auteur
Datum: 03/06 16:49

Haalt keihard uit: 'Tijdens de opnames had ik veel ruzie met hem'

Europapa-zanger Joost Klein viel een paar keer uit tegen een assistent van regisseur Véras Fawas, die de clip Europapa regisseerde. Dat vertelt Fawas in de podcast De bigger picture. Volgens de regisseur was de omgang met Klein ''echt heel lastig''. 

''Hij vindt het wel lastig soms om met mensen om te gaan. Hij is op mijn set een paar keer uitgevallen tegen mijn assistent'', vertelt hij

Videoclip

De regisseur en Klein zouden ''veel ruzie'' hebben gehad tijdens het opnemen van de clip. ''Een paar uur voor het uitbrengen van de clip liet hij me weten dat hij het mooi vond. Daarvoor was het de hele tijd: 'Dit is kut, ik voel het niet, ik ga dit niet uitbrengen'.''

De regisseur vervolgt: ''Het maken van de clip van Europapa heeft me ongeveer anderhalve maand van mijn leven gekost en ik heb er niets aan verdiend. Een muziekclip kost alleen maar geld. Dan moet je ook de waarde inzien van de mensen die het voor je doen. Tegen een assistent-regisseur, die voor nul euro op de set staat, kun je gewoon niet schreeuwen, dat heb ik ook tegen Joost gezegd.”

Rel

Joost Klein mocht niet meedoen aan de finale van het Eurovisie Songfestival in Malmö omdat hij betrokken was bij een incident met een cameravrouw. Hij zou volgens AvroTros 'een dreigende beweging' hebben gemaakt naar de vrouw, die aangifte deed van bedreiging. 

Tijdens een optreden in Canada haalde de zanger hard uit naar de European Broadcasting Union (EBU), de songfestivalorganisator die de zanger diskwalificeerde. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties