article image Shownieuws © Videostill

Veilig Verkeer Nederland boos op vloggende verkeersaso Gio Latooy

Auteur
Datum: 21/09 09:54

VVN: Gedrag gaat alle perken te buiten

Veilig Verkeer Nederland is boos op Gio Latooy, een van de bekendste vloggers van Nederland. Hij plaatste afgelopen weekend een filmpje online waarin hij zichzelf filmde achter het stuur op de snelweg. Veilig Verkeer Nederland vindt zijn gedrag levensgevaarlijk.

Het gaat om een vlog waarin Gio in emotionele toestand achter het stuur zit. Gio zijn relatie was net uit en hij besloot al rijdend zijn verhaal te doen. ‘’Het is eigenlijk absurd gedrag in het verkeer en als je dat dan ook nog eens een keer gaat filmen, dan lijkt het erop alsof je wilt zeggen: kijk een hoe cool ik bezig ben ik dat verkeer. Maar het is gewoon een gedrag van onbenullen’’, zegt Rob Stomphorst van VVN.

Voorbeeldfunctie 

Veilig Verkeer Nederland wijst op de voorbeeldfunctie van de vlogger. ‘’Wat hij zou kunnen doen voor zichzelf is aangeven dat hij fout zat. Dan kun je het voor jezelf een beetje rechtzetten.’’

Ook D66-fractievoorzitter Jan Paternotte is er niet over te spreken. ‘’Het is levensgevaarlijk en een ongelooflijk slecht voorbeeld’’, vindt hij.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Meest gelezen

Skoften nieuws & virals

Skoften nieuws & virals

Geenstijl nieuws

Geenstijl nieuws

Personen